tisdag 10 februari 2009

Nyfrisserad!

Idag har jag varit en trappa ner hos hårfrisörskan för en liten make over. Lite kortare och mycket mer upp klippt. Känns super skönt. Tänk vad en liten klippning kan göra. Mettes snälla mormor gick en promenad med lilla hjärtat undertiden mamman blev fiffad.
Jag och Mette var ute på förmiddagen på en promenad med barnvagnen i det härliga solljuset. Knappt någon minusgrad alls. Så härligt. När vi kom tillbaks fick hon sova vidare ett par timmar på balkongen. Hon sover aldrig så bra som ute.
Igår var våra vänner cheferna över en sväng på kvällen för att överlämna en mössa och två dräggellappar till Lilltjejen. Dräggellapparna funka tok bra som amningslappar. Det har ju en förmåga att spruta så fort och mycket att hon inte hänger med...
Jättefina är de. Vi tackar, bugar och bockar.

Just för tillfället sitter pappa och dotter å myser i soffan bredvid mig. Ser så mysigt ut. Jag har satt två degar som står på jäsning. Idag blir det råg och dinkelbröd med lite brödsirap som smaksättare.

Vi vill också passa på att gratulera våra vänner i staterna som fick tillökning i familjen igår. Jätte grattis till er och lycka till!

Nu ska mamman baka ut deg för att sedan tanka våran dotter för natten.
Må så gott.

Inga kommentarer: