onsdag 13 maj 2009

Efter bad.







Mette lyckades skita ner sig idag på eftermiddagen så då fick det bli ett bad å sen satt vi å mös i soffan insvept i handduk. Resultatet blev två läckage, ett i handduken å ett i soffan. Tacka vet jag skinnsoffa. Bara att torka av!
Hon är så go nu lilla tösen, ja det har hon ju alltid varit, men nu skrattar hon mest hela tiden. Hon har alltid ett leende till övers. Underbara unge.
I skrivande stund försöker vi få henne att somna in, det råder delade meningar om huruvida hon ska somna eller inte. Hon ligger och jollrar i sin spjälsäng, vill inte riktigt komma till ro.
Jaha nu är tiden förbi när hon liller still där man lägger henne. Lunkan va precis inne å kolla till henne, hon hade ålat sig från din säng över till våran.
Hon kan hon.
Idag har jag bakat en dubbelsatts bröd igen, blev riktigt gott om jag får säga det skälv. Mettes bror va sugen på något gott på kvällen så han baka supergoda muffins. Ja eller mera cupcake var det nog. Chokladmuffins med hackad mjölkchoklad. De var perfekt gräddade, lite kladdiga i mitten. Mumsfilibabba!
Nu ska jag kika på favvo programmet. Grey´s anatomy.
Kram på er.

Inga kommentarer: